IMG 7196

Hoogste punt Havenpoort in zicht

Het bereiken van het hoogste punt van het appartementengebouw Havenpoort in Campervelden komt in zicht. Op 7 december a.s. is het zover. Aannemersbedrijf Fraanje organiseert op die datum een feestelijke bijeenkomst voor de kopers van de appartementen.

Havenpoort maakt deel uit van de prachtige nieuwe wijk in Kamperland. Naast de appartementen worden ook woningen gerealiseerd. Èn er zijn vrije kavels beschikbaar.  Marsaki verzorgt in opdracht van Campervelden B.V. het bouw- en projectmanagement.

 

Havenpoort

De bouw verloopt volgens planning en de oplevering van Havenpoort vindt naar verwachting plaats in de zomer van 2019.

In het appartementencomplex van Campervelden kunnen de bewoners door de kamerhoge ramen vanuit hun woning ongehinderd genieten van het uitzicht over de haven, het havenkanaal en de omliggende polders. Door toepassing van hedendaagse bouwmethodes zijn de energielasten opmerkelijk laag en zijn de woningen bijzonder onderhoudsarm.

Er is nog een beperkt aantal appartementen beschikbaar voor de verkoop.

 

Singel

Naast de appartementen worden in Campervelden patiowoningen, 2-onder-1-kap-woningen en geschakelde woningen gerealiseerd. Alle woningen zijn ruim van opzet en leveren gunstige energieprestaties. De woningen van De Singel zijn dit najaar in de verkoop gegaan.

 

Vrijlanden

Een eigen invulling geven aan een woning kan op de vrije kavels van Campervelden. De kavels zijn gelegen tussen het dorp en de haven aan de Oosthavenweg, omkaderd door vaartjes en praktisch omsloten door dammen,

 

Naast de feestelijke bijeenkomst organiseert Ruiterplaat Makelaardij op 7 december een verkoop-/ informatiemiddag voor de nog resterende appartementen, de woningen en de vrije kavels. Geïnteresseerden zijn hiervoor van harte welkom op de bouwlocatie om 15.30 uur in de bouwkeet van Fraanje.